Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Debt Collector

The Debt Collector

03/09/2018 | Flixfilm

Se The Debt Collector på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Jesse V. Johnson
Skuespillere: Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich, Tony Todd
Spilletid: 95 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En kampsportsinstruktør får en nebengesjæft hos en mafiaboss, som sætter ham til at indkassere gæld på hårdtslående vis i weekenden sammen med en aldrende gorilla.


Se The Debt Collector på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Debt Collector havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Debt Collector ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Debt Collector herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Debt Collector er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Debt Collector stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar