Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Debt Collector

The Debt Collector

03/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Debt Collector på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Jesse V. Johnson
Skuespillere: Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich, Tony Todd
Spilletid: 95 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: En kampsportsinstruktør får en nebengesjæft hos en mafiaboss, som sætter ham til at indkassere gæld på hårdtslående vis i weekenden sammen med en aldrende gorilla.


Se The Debt Collector på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Debt Collector havde premiere på Netflix Danmark den 3. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Debt Collector ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Debt Collector herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Debt Collector er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Debt Collector stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar