Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Debt

30/06/2019 | Flixfilm

The Debt på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: John Madden
Skuespillere: Helen Mirren, Sam Worthington, Tom Wilkinson
Spilletid: 113 min
Land: United States, United Kingdom, Hungary, Israel
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En tidligere Mossad-agent bliver tvunget til at genoptage sin mislykkede jagt på en nazikrigsforbryder, da flygtningen dukker op igen 30 år senere.

The Debt havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Debt på YouTube.Se The Debt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Debt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Debt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Debt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Debt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar