Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Debt

30/06/2019 | Flixfilm

Se The Debt på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: John Madden
Skuespillere: Helen Mirren, Tom Wilkinson, Ciarán Hinds, Romi Aboulafia
Spilletid: 113 min
Land: USA, UK, Hungary, Israel
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En tidligere Mossad-agent bliver tvunget til at genoptage sin mislykkede jagt på en nazikrigsforbryder, da flygtningen dukker op igen 30 år senere.

The Debt havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Debt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Debt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Debt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Debt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Debt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar