Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Decline

The Decline

27/03/2020 | Flixfilm

Se The Decline på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Patrice Laliberté
Skuespillere: Guillaume Laurin, Marie-Evelyne Lessard, Réal Bossé, Marc Beaupré
Spilletid: 83 min
Land: Canada
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En ulykke i en øde træningslejr efterlader en gruppe preppere i en bitter strid og fanget i en brutal kamp med livet som indsats.

The Decline (Inden faldet) havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Decline på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Decline (Inden faldet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Decline stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Decline, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Decline (Inden faldet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Decline

  1. Dronningen - kl. 18:14, 27-03-2020:

    Ses her: https://www.imdb.com/title/tt10307440/?ref_=fn_tt_tt_1

    Skriv kommentar