Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Decline

The Decline

27/03/2020 | Flixfilm

Se The Decline på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Thriller
Instruktør: Patrice Laliberté
Skuespillere: Guillaume Laurin, Marie-Evelyne Lessard, Réal Bossé, Marc Beaupré
Spilletid: 83 min
Land: Canada
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En ulykke i en øde træningslejr efterlader en gruppe preppere i en bitter strid og fanget i en brutal kamp med livet som indsats.


Se The Decline på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Decline (Inden faldet) havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Decline (Inden faldet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Decline herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Decline (Inden faldet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Decline stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Decline

  1. Dronningen - kl. 18:14, 27-03-2020:

    Ses her: https://www.imdb.com/title/tt10307440/?ref_=fn_tt_tt_1

    Skriv kommentar