Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Deep Blue Sea

The Deep Blue Sea

26/06/2014 | Flixfilm

The Deep Blue Sea på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Terence Davies
Skuespillere: Rachel Weisz, Tom Hiddleston, Ann Mitchell
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Denne genindspilning af den oprindelige film fra 1955 har Rachel Weisz i hovedrollen som den gifte kvinde, der falder pladask for en yngre mand.

The Deep Blue Sea havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Deep Blue Sea på YouTube.Se The Deep Blue Sea på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Deep Blue Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Deep Blue Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Deep Blue Sea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Deep Blue Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar