Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Deep Blue Sea

The Deep Blue Sea

26/06/2014 | Flixfilm

Se The Deep Blue Sea på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Terence Davies
Skuespillere: Ann Mitchell, Jolyon Coy, Karl Johnson, Rachel Weisz
Spilletid: 98 min
Land: UK, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Denne genindspilning af den oprindelige film fra 1955 har Rachel Weisz i hovedrollen som den gifte kvinde, der falder pladask for en yngre mand.


Se The Deep Blue Sea på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Deep Blue Sea havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Deep Blue Sea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Deep Blue Sea herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Deep Blue Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Deep Blue Sea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar