Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Deep End of the Ocean

The Deep End of the Ocean

01/07/2023 | Flixfilm

The Deep End of the Ocean på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Drama
Instruktion: Ulu Grosbard
Skuespillere: Michelle Pfeiffer, Treat Williams, Whoopi Goldberg
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En mor bliver desperat, da hendes 3-årige søn forsvinder, men han dukker op igen – ni år senere i byen, hvor familien lige er flyttet til.Se The Deep End of the Ocean på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Deep End of the Ocean havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Deep End of the Ocean på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Deep End of the Ocean ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Deep End of the Ocean stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Deep End of the Ocean, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Deep End of the Ocean er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar