Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Deep House

The Deep House

01/04/2023 | Flixfilm

The Deep House på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Alexandre Bustillo, Julien Maury
Skuespillere: Camille Rowe, James Jagger, Eric Savin
Spilletid: 85 min
Land: France, Belgium
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Et ungt par, der udforsker et hus nedsænket i en afsondret sø, opdager, at det var skueplads for mange grusomme forbrydelser – og de kan være de næste ofre.Se The Deep House på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Deep House havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Deep House på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Deep House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Deep House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Deep House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Deep House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar