Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Deep

04/10/2019 | Flixfilm

The Deep på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Adventure, Mystery, Thriller
Instruktion: Peter Yates
Skuespillere: Jacqueline Bisset, Nick Nolte, Dick Anthony Williams
Spilletid: 123 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Familien Nekton er en familie af undervandsudforskere, der opdager havenes skjulte hemmeligheder inklusive sunkne byer, havdyr og pirater.Se The Deep på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Deep (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Deep på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Deep (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Deep (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Deep, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Deep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar