Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Deep

04/10/2019 | Flixfilm

Se The Deep på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Adventure, Mystery, Thriller
Instruktør: Peter Yates
Skuespillere: Jacqueline Bisset, Nick Nolte, Dick Anthony Williams, Robert Shaw
Spilletid: 123 min
Land: UK, USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Familien Nekton er en familie af undervandsudforskere, der opdager havenes skjulte hemmeligheder inklusive sunkne byer, havdyr og pirater.


Se The Deep på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Deep (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Deep (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Deep herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Deep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Deep (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar