Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Deepest Breath

The Deepest Breath

19/07/2023 | Flixfilm

The Deepest Breath på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Adventure, Sport
Instruktion: Laura McGann
Skuespillere: David Attenborough, Leigh Baker, Mahmoud Barracuda
Spilletid: 108 min
Land: Ireland, United Kingdom, United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.7

Handling: De fandt hinanden gemmen kærligheden til fridykning og nu forsøger en rekordskabende mester og en heltemodig redningsdykker at skabe historie ved at sætte alt på spil.Se The Deepest Breath på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Deepest Breath havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Deepest Breath på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Deepest Breath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Deepest Breath stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Deepest Breath, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Deepest Breath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar