Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Defenders

The Defenders

18/08/2017 | Flixfilm

The Defenders på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter
Spilletid: 50 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese, Mandarin
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist går sammen for at bekæmpe deres fælles fjender, da en uhyggelig sammensværgelse truer New York.Se The Defenders på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Defenders (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Defenders på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Defenders (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Defenders (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Defenders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Defenders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar