Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Defenders

The Defenders

18/08/2017 | Flixfilm

Se The Defenders på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Crime, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter, Finn Jones
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist går sammen for at bekæmpe deres fælles fjender, da en uhyggelig sammensværgelse truer New York.


Se The Defenders på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Defenders (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Defenders (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Defenders herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Defenders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Defenders (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar