Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Defiant Ones

The Defiant Ones

23/03/2018 | Flixfilm

Se The Defiant Ones på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, Crime, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dr. Dre, Jimmy Iovine, Trent Reznor, Verna Griffin
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Instruktøren Allen Hughes (Menace II Society) fortæller om det usandsynlige partnerskab mellem musiklegenderne Dr. Dre og Jimmy Iovine og deres store succes.


Se The Defiant Ones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Defiant Ones (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Defiant Ones (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Defiant Ones herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Defiant Ones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Defiant Ones (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar