Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Defiant Ones

The Defiant Ones

23/03/2018 | Ingen kommentarer

Se The Defiant Ones på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, Crime, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dr. Dre, Jimmy Iovine, Trent Reznor, Verna Griffin
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: Instruktøren Allen Hughes (Menace II Society) fortæller om det usandsynlige partnerskab mellem musiklegenderne Dr. Dre og Jimmy Iovine og deres store succes.


Se The Defiant Ones på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Defiant Ones (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Defiant Ones (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Defiant Ones herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Defiant Ones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Defiant Ones (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar