Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Degenerates

The Degenerates

31/12/2019 | Flixfilm

Se The Degenerates på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joey Diaz, Jay Oakerson, Christina Pazsitzky, Yamaneika Saunders
Spilletid: 30 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Seks standupkomikere udforsker de grove og slibrige sider af comedy i denne serie, der består af specialprogrammer af 30 minutters varighed. Ikke for sarte seere.


Se The Degenerates på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Degenerates (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Degenerates (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Degenerates:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Degenerates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Degenerates (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar