Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Degenerates

The Degenerates

31/12/2019 | Flixfilm

The Degenerates på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Christina Pazsitzky, Joey Diaz, Yamaneika Saunders
Spilletid: 30 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Seks standupkomikere udforsker de grove og slibrige sider af comedy i denne serie, der består af specialprogrammer af 30 minutters varighed. Ikke for sarte seere.

The Degenerates (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Degenerates på YouTube.Se The Degenerates på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Degenerates (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Degenerates (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Degenerates, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Degenerates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar