Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Degenerates

The Degenerates

30/10/2018 | Ingen kommentarer

Se The Degenerates på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joey Diaz, Jay Oakerson, Christina Pazsitzky, Yamaneika Saunders
Spilletid: 30 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Seks standupkomikere udforsker de grove og slibrige sider af comedy i denne serie, der består af specialprogrammer af 30 minutters varighed. Ikke for sarte seere.


Se The Degenerates på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Degenerates (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Degenerates (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Degenerates herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Degenerates er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Degenerates (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar