Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Delivery Boy

The Delivery Boy

15/05/2020 | Flixfilm

Se The Delivery Boy på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Adekunle Nodash Adejuyigbe
Skuespillere: Ibrahim Jammal, Jemima Osunde, Charles Etubiebi, Jude Chukwuka
Spilletid: 66 min
Land: Nigeria
Sprog: English, Hausa
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En ungdomskriminel og en ung prostitueret indgår et usædvanligt makkerskab en aften, hvor de tvinges til at konfrontere deres smertefulde fortid og dårlige samvittighed.


Se The Delivery Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Delivery Boy havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Delivery Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Delivery Boy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Delivery Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Delivery Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar