Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Delivery Boy

The Delivery Boy

15/05/2020 | Flixfilm

The Delivery Boy på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Adekunle Nodash Adejuyigbe
Skuespillere: Ibrahim Jammal, Charles Etubiebi, Muyiwa Ayoola
Spilletid: 66 min
Land: Nigeria
Sprog: English, Hausa
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En ungdomskriminel og en ung prostitueret indgår et usædvanligt makkerskab en aften, hvor de tvinges til at konfrontere deres smertefulde fortid og dårlige samvittighed.

The Delivery Boy havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Delivery Boy på YouTube.Se The Delivery Boy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Delivery Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Delivery Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Delivery Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Delivery Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar