Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Delivery

The Delivery

15/12/2013 | Flixfilm

Se The Delivery på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Action, Adventure, Comedy, Romance, Thriller
Instruktør: Roel Reiné
Skuespillere: Fedja van Huêt, Frederick Stuart, Aurélie Meriel, Esmée de la Bretonière
Spilletid: 105 min
Land: Belgium, Netherlands
Sprog: French, Spanish, Japanese
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Et hollandsk par og deres britiske ven får et inblik i den europæiske underverden, da de beslutter sig for at smugle narkotika.


Se The Delivery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Delivery havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Delivery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Delivery herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Delivery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Delivery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar