Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Descendants

The Descendants

19/08/2018 | Flixfilm

Se The Descendants på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Alexander Payne
Skuespillere: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller, Nick Krause
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En velhavende jordejer genovervejer sit ægteskab, mens hans kone ligger for døden, og samtidig gør han et forsøg på forsoning med sine døtre.


Se The Descendants på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Descendants havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Descendants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Descendants herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Descendants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Descendants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar