Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Details

The Details

15/04/2016 | Flixfilm

Se The Details på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jacob Estes
Skuespillere: Tobey Maguire, Gary Schwartz, José Gandara, Elizabeth Banks
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da Jeff frustreres over en ødelagt græsplæne, er han sin kone utro, hvilket fører til en række pinefulde situationer.


Se The Details på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Details havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Details ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Details herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Details er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Details stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar