Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil All The Time

The Devil All The Time

16/09/2020 | Flixfilm

Se The Devil All The Time på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Antonio Campos
Skuespillere: Donald Ray Pollock, Bill Skarsgård, Tom Holland, Michael Banks Repeta
Spilletid: 138 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I tiden efter 2. verdenskrig samler skumle personer sig om en ung mand, der har svoret at beskytte dem, han elsker, i en landsby præget af korruption og brutalitet.Se The Devil All The Time på Netflix


Anmeldelse: The Devil All The Time

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Devil All The Time havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Devil All The Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Devil All The Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil All The Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar