Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil and Father Amorth

The Devil and Father Amorth

23/07/2018 | Ingen kommentarer

Se The Devil and Father Amorth på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Horror
Instruktør: William Friedkin
Skuespillere: Gabriele Amorth, Robert Barron, William Friedkin
Spilletid: 68 min
Land: Italy, USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 4.6

Resumé: I Rom følger instruktøren af Eksorcisten, William Friedkin, en 91-årige præst, der foretager en ægte djævleuddrivelse på en kvinde i en lille italiensk by.


Se The Devil and Father Amorth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Devil and Father Amorth havde premiere på Netflix Danmark den 23. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Devil and Father Amorth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Devil and Father Amorth herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Devil and Father Amorth er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil and Father Amorth stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar