Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil Next Door

The Devil Next Door

04/11/2019 | Ingen kommentarer

Se The Devil Next Door på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Demjanjuk, Yoram Sheftel
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: En ældre mand i Cleveland skal i retten i Israel, hvor han anklages for at være den berygtede kz-vagt Ivan den Grusomme.


Se The Devil Next Door på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Devil Next Door (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Devil Next Door (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Devil Next Door herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Devil Next Door er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil Next Door (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar