Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil Next Door

The Devil Next Door

04/11/2019 | Flixfilm

The Devil Next Door på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yoram Sheftel, Eli Rosenbaum, Eli Gabay
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English, Hebrew, German, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En ældre mand i Cleveland skal i retten i Israel, hvor han anklages for at være den berygtede kz-vagt Ivan den Grusomme.Se The Devil Next Door på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Devil Next Door (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Devil Next Door på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Devil Next Door (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil Next Door (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Devil Next Door, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Devil Next Door er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar