Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil Next Door

The Devil Next Door

04/11/2019 | Flixfilm

Se The Devil Next Door på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eli Gabay, Eli Rosenbaum, Michael Shaked, Yoram Sheftel
Spilletid: 229 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew, German, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En ældre mand i Cleveland skal i retten i Israel, hvor han anklages for at være den berygtede kz-vagt Ivan den Grusomme.Se The Devil Next Door på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Devil Next Door (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Devil Next Door (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Devil Next Door:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Devil Next Door er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil Next Door (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar