Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil Punisher

The Devil Punisher

28/10/2020 | Flixfilm

Se The Devil Punisher på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Fantasy, Mystery, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Roy Chang, Bor Jeng Chen, Guang Chen, Dewi Chien
Spilletid: N/A
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: N/A

Handling: En genfødt gud, der er bager om dagen og dæmonjæger om natten, forsøger at få sin udkårne til at mindes deres tusindårige kærlighedshistorie.Se The Devil Punisher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Devil Punisher (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Devil Punisher (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Devil Punisher:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Devil Punisher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil Punisher (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar