Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil Punisher

The Devil Punisher

28/10/2020 | Flixfilm

The Devil Punisher på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Fantasy, Mystery, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shuo-Han Wang, Anson Chen, Issac Yiu
Spilletid: 68 min
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En genfødt gud, der er bager om dagen og dæmonjæger om natten, forsøger at få sin udkårne til at mindes deres tusindårige kærlighedshistorie.

The Devil Punisher (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Devil Punisher på YouTube.Se The Devil Punisher på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Devil Punisher (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil Punisher (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Devil Punisher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Devil Punisher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar