Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil Punisher

The Devil Punisher

28/10/2020 | Flixfilm

The Devil Punisher på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Fantasy, Mystery, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anson Chen, Issac Yiu, Yu-Wei Shao
Spilletid: 68 min
Land: Taiwan
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En genfødt gud, der er bager om dagen og dæmonjæger om natten, forsøger at få sin udkårne til at mindes deres tusindårige kærlighedshistorie.

The Devil Punisher (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Devil Punisher på YouTube.Se The Devil Punisher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Devil Punisher (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil Punisher (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Devil Punisher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Devil Punisher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar