Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Devil’s Advocate

01/07/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Crime, Horror
Instruktør: Álex de la Iglesia
Skuespillere: Rosie Perez, Javier Bardem, Harley Cross, Aimee Graham
Spilletid: 126 min
Land: Mexico, USA, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDB-bedømmelse: 6.3

Resumé: Keanu Reeves er en ung advokat, der bliver ansat i et prestigefyldt advokatfirma med et karismatisk overhoved, der gradvist afslører sine dystre hensigter.


Se The Devil’s Advocate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Devil’s Advocate (Djævelens Advokat) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Devil’s Advocate (Djævelens Advokat) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Devil’s Advocate herunder:Fra premieredatoen (1. juli, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Devil’s Advocate (Djævelens Advokat) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Devil’s Advocate stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar