Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil’s Men

The Devil’s Men

16/08/2022 | Flixfilm

The Devil’s Men på Netflix

Produktionsår: 1972
Genre: Drama, History, Horror
Instruktion: Andrzej Zulawski
Skuespillere: Leszek Teleszynski, Wojciech Pszoniak, Malgorzata Braunek
Spilletid: 119 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Turisters forsvinden i Grækenland får den irske præst fader Roche til at efterforske en satanisk kult, der tilbeder en gigantisk minotaurstatue.

The Devil’s Men havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Devil’s Men på YouTube.Se The Devil’s Men på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Devil’s Men ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil’s Men stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Devil’s Men, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Devil’s Men er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar