Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil’s Mistress

The Devil’s Mistress

15/05/2017 | Flixfilm

Se The Devil’s Mistress på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, History, Horror, Mystery
Instruktør: Marty Stalker
Skuespillere: Malachi Martin, Eugene O'Neill, Robert Blair Kaiser, Robert Marro
Spilletid: 90 min
Land: Ireland, UK, Italy, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Før 2. verdenskrigs begyndelse forfølger en ambitiøs skuespillerinde sine drømme i Berlin, men hendes planer afspores, da hun bliver Joseph Goebbels elskerinde.


Se The Devil’s Mistress på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Devil’s Mistress havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Devil’s Mistress ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Devil’s Mistress herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Devil’s Mistress er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil’s Mistress stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar