Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil’s Own

The Devil’s Own

01/05/2019 | Flixfilm

The Devil’s Own på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: William A. Graham
Skuespillere: Shannen Doherty, Tim Matheson, Bonnie Bartlett
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En IRA-terrorist opsat på at hævne sin fars død sejler til USA for at købe våben af en skummel våbenhandler.Se The Devil’s Own på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Devil’s Own havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Devil’s Own på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Devil’s Own ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil’s Own stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Devil’s Own, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Devil’s Own er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar