Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil’s Own

The Devil’s Own

01/05/2019 | Flixfilm

Se The Devil’s Own på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Crime, Horror, Romance
Instruktør: Álex de la Iglesia
Skuespillere: Rosie Perez, Javier Bardem, Harley Cross, Aimee Graham
Spilletid: 129 min
Land: Mexico, Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En IRA-terrorist opsat på at hævne sin fars død sejler til USA for at købe våben af en skummel våbenhandler.

The Devil’s Own havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Devil’s Own på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Devil’s Own ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil’s Own stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Devil’s Own, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Devil’s Own er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar