Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil’s Rejects

The Devil’s Rejects

19/10/2017 | Ingen kommentarer

Se The Devil’s Rejects på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Jeff Feuerzeig
Skuespillere: Daniel Johnston, Laurie Allen, Brian Beattie, Louis Black
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: En sherif i Texas søger hævn over sin brors uhyggelige mordere i denne westernagtige efterfølger til den blodige House of 1000 Corpses.


Se The Devil’s Rejects på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Devil’s Rejects havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Devil’s Rejects ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Devil’s Rejects herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Devil’s Rejects er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil’s Rejects stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar