Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devil’s Rejects

The Devil’s Rejects

19/10/2017 | Flixfilm

Se The Devil’s Rejects på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Jeff Feuerzeig
Skuespillere: Daniel Johnston, Laurie Allen, Brian Beattie, Louis Black
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En sherif i Texas søger hævn over sin brors uhyggelige mordere i denne westernagtige efterfølger til den blodige House of 1000 Corpses.


Se The Devil’s Rejects på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Devil’s Rejects havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Devil’s Rejects ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Devil’s Rejects herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Devil’s Rejects er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devil’s Rejects stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar