Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devils Tomb

The Devils Tomb

15/04/2016 | Flixfilm

Se The Devils Tomb på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En gruppe elitesoldater sendes af sted for at redde en forsker i et laboratorium, men de opdager, at en ældgammel ondskab er sluppet løs inde i bygningen.


Se The Devils Tomb på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Devils Tomb havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Devils Tomb ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Devils Tomb herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Devils Tomb er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devils Tomb stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar