Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Devils Tomb

The Devils Tomb

15/04/2016 | Ingen kommentarer

Se The Devils Tomb på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En gruppe elitesoldater sendes af sted for at redde en forsker i et laboratorium, men de opdager, at en ældgammel ondskab er sluppet løs inde i bygningen.


Se The Devils Tomb på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Devils Tomb havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Devils Tomb ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Devils Tomb herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Devils Tomb er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Devils Tomb stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar