Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dhamma Brothers

The Dhamma Brothers

08/04/2014 | Flixfilm

Se The Dhamma Brothers på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktør: Andrew Kukura, Jenny Phillips, Anne Marie Stein
Skuespillere: Grady Bankhead, Ron Cavanaugh, Jonathan Crowley, Edward Johnson
Spilletid: 76 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Et overfyldt og voldeligt, stærkt bevogtet fængsel ændres dramatisk, da et meditationsprogram fra gammel tid indføres.


Se The Dhamma Brothers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Dhamma Brothers havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dhamma Brothers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Dhamma Brothers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dhamma Brothers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dhamma Brothers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar