Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Diamond

The Diamond

12/05/2022 | Flixfilm

The Diamond på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En skrupelløs og blodtørstig tyv kommer til en isoleret oase i ørkenen og stjæler en kæmpestor diamant fra det oprindelige folk, som bor der.

The Diamond havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Diamond på YouTube.Se The Diamond på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Diamond ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Diamond stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Diamond, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Diamond er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar