Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Diary of a Drunk

The Diary of a Drunk

01/09/2014 | Flixfilm

The Diary of a Drunk på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: The Diary of a Drunk er en komedie, hvor alt er tilladt, baseret på første del af Juha Vuorinens yderst populære serie En drankers dagbog.Se The Diary of a Drunk på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Diary of a Drunk havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Diary of a Drunk på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Diary of a Drunk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Diary of a Drunk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Diary of a Drunk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Diary of a Drunk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar