Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Diary of a Drunk

The Diary of a Drunk

01/09/2014 | Ingen kommentarer

Se The Diary of a Drunk på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: The Diary of a Drunk er en komedie, hvor alt er tilladt, baseret på første del af Juha Vuorinens yderst populære serie En drankers dagbog.


Se The Diary of a Drunk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Diary of a Drunk havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Diary of a Drunk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Diary of a Drunk herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Diary of a Drunk er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Diary of a Drunk stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar