Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Diary of a Teenage Girl

The Diary of a Teenage Girl

11/09/2017 | Ingen kommentarer

Se The Diary of a Teenage Girl på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Marielle Heller
Skuespillere: Bel Powley, Willie, Kristen Wiig, Abby Wait
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: I San Francisco i de frisindede 1970'ere opdager teenageren Minnie, hvem hun er, samtidig med at hun har en affære med sin mors kæreste.


Se The Diary of a Teenage Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Diary of a Teenage Girl havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Diary of a Teenage Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Diary of a Teenage Girl herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Diary of a Teenage Girl er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Diary of a Teenage Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar