Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Diary of a Teenage Girl

The Diary of a Teenage Girl

11/09/2017 | Flixfilm

The Diary of a Teenage Girl på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Marielle Heller
Skuespillere: Bel Powley, Alexander Skarsgård, Kristen Wiig
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I San Francisco i de frisindede 1970'ere opdager teenageren Minnie, hvem hun er, samtidig med at hun har en affære med sin mors kæreste.Se The Diary of a Teenage Girl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Diary of a Teenage Girl havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Diary of a Teenage Girl på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Diary of a Teenage Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Diary of a Teenage Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Diary of a Teenage Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Diary of a Teenage Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar