Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dictator

The Dictator

01/07/2018 | Flixfilm

Se The Dictator på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktør: Larry Charles
Skuespillere: Sacha Baron Cohen, Sayed Badreya, Rocky Citron, Liam Campora
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew, Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Denne komedie fortæller om general Aladeens glorværdige indsats for at undertrykke sit folk og bekæmpe demokratiet som diktator for republikken Wadiya.

The Dictator (Diktatoren) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Dictator på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dictator (Diktatoren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dictator stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dictator, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dictator (Diktatoren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Dictator

  1. NICOLAI - kl. 13:29, 09-09-2018:

    Hvorfor er the dictator ikke med danske undertekster på Netflix?

    Skriv kommentar