Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Dig

29/01/2021 | Flixfilm

The Dig på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Simon Stone
Skuespillere: Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James
Spilletid: 112 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Lige inden 2. verdenskrigs udbrud, hyrer en britisk enke en arkæolog til at udgrave mystiske formationer på hendes land, hvilket fører til en foruroligende opdagelse.

The Dig havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dig på YouTube.Se The Dig på Netflix
Anmeldelse: The Dig

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dig, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar