Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dilemma

The Dilemma

01/01/2020 | Flixfilm

The Dilemma på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Ron Howard
Skuespillere: Vince Vaughn, Kevin James, Winona Ryder
Spilletid: 111 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Vennerne og samarbejdspartnerne Ronny og Nick er ved at få en fantastisk aftale i hus, da Ronny finder ud af, at Nicks kone måske har en affære.

The Dilemma havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dilemma på YouTube.Se The Dilemma på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dilemma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dilemma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dilemma, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dilemma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar