Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Dirt

22/03/2019 | Flixfilm

The Dirt på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Jeff Tremaine
Skuespillere: Douglas Booth, Iwan Rheon, Machine Gun Kelly
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Fire udskud i L.A. oplever højde- og lavpunkterne af musikverdenens stjernestatus i denne uforfærdede biografiske film baseret på Mötley Crües bedstsælgende bog.

The Dirt havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dirt på YouTube.Se The Dirt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dirt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dirt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dirt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dirt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar