Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Dirt

22/03/2019 | Flixfilm

Se The Dirt på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Comedy, Drama, Music
Instruktør: Jeff Tremaine
Skuespillere: Machine Gun Kelly, Erin Ownbey, Douglas Booth, Aaron Jay Rome
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Fire udskud i L.A. oplever højde- og lavpunkterne af musikverdenens stjernestatus i denne uforfærdede biografiske film baseret på Mötley Crües bedstsælgende bog.


Se The Dirt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Dirt havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dirt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Dirt herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dirt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dirt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar