Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dirty Picture

The Dirty Picture

27/08/2021 | Flixfilm

The Dirty Picture på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Milan Luthria
Skuespillere: Vidya Balan, Emraan Hashmi, Tusshar Kapoor
Spilletid: 145 min
Land: India
Sprog: Hindi, Tamil, English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter at være løbet væk hjemmefra på jagten efter filmberømmelse bliver en landsbypige et fremtrædende sexsymbol.

The Dirty Picture havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Dirty Picture på YouTube.Se The Dirty Picture på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dirty Picture ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dirty Picture stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dirty Picture, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dirty Picture er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar