Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Disappearance of Madeleine McCann

The Disappearance of Madeleine McCann

15/03/2019 | Ingen kommentarer

Se The Disappearance of Madeleine McCann på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anthony Summers, Gonçalo Amaral, Robbyn Swan, Jim Gamble
Spilletid: 60 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Et pars sorg over deres datters forsvinden forværres af en mediestorm og af en kriminalassistents misforståede overbevisning om, at de selv spillede en rolle.


Se The Disappearance of Madeleine McCann på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Disappearance of Madeleine McCann (Madeleine McCann-sagen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Disappearance of Madeleine McCann (Madeleine McCann-sagen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Disappearance of Madeleine McCann herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Disappearance of Madeleine McCann (Madeleine McCann-sagen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Disappearance of Madeleine McCann (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar