Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Disappearance of Madeleine McCann

The Disappearance of Madeleine McCann

15/03/2019 | Flixfilm

The Disappearance of Madeleine McCann på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anthony Summers, Maria João Vaz, Gonçalo Amaral
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English, Portuguese, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Et pars sorg over deres datters forsvinden forværres af en mediestorm og af en kriminalassistents misforståede overbevisning om, at de selv spillede en rolle.

The Disappearance of Madeleine McCann (Madeleine McCann-sagen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Disappearance of Madeleine McCann på YouTube.Se The Disappearance of Madeleine McCann på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Disappearance of Madeleine McCann (Madeleine McCann-sagen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Disappearance of Madeleine McCann (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Disappearance of Madeleine McCann, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Disappearance of Madeleine McCann (Madeleine McCann-sagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar