Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Disappearance of Madeleine McCann

The Disappearance of Madeleine McCann

15/03/2019 | Flixfilm

Se The Disappearance of Madeleine McCann på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anthony Summers, Gonçalo Amaral, Robbyn Swan, Jim Gamble
Spilletid: 60 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Et pars sorg over deres datters forsvinden forværres af en mediestorm og af en kriminalassistents misforståede overbevisning om, at de selv spillede en rolle.


Se The Disappearance of Madeleine McCann på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Disappearance of Madeleine McCann (Madeleine McCann-sagen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Disappearance of Madeleine McCann (Madeleine McCann-sagen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Disappearance of Madeleine McCann herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Disappearance of Madeleine McCann (Madeleine McCann-sagen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Disappearance of Madeleine McCann (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar