Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Disaster Artist

The Disaster Artist

04/12/2018 | Ingen kommentarer

Se The Disaster Artist på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: James Franco
Skuespillere: Dave Franco, James Franco, Seth Rogen, Ari Graynor
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Den ambitiøse skuespiller Greg flytter til Los Angeles med sin underlige ven Tommy og siger ja til hovedrollen i hans film. Det begynder sært, og det bliver kun værre.


Se The Disaster Artist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Disaster Artist havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Disaster Artist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Disaster Artist herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Disaster Artist er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Disaster Artist stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore