Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened

The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened

30/12/2019 | Flixfilm

The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Comedy, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hiroshi Kamiya, Ai Kayano, Cherami Leigh
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Kusuo og hans mange selvudråbte venner er tilbage med flere overnaturlige fejltrin. Hvis han ikke havde nok problemer før, så har han endnu flere nu.

The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened på YouTube.Se The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar