Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened

The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened

30/12/2019 | Flixfilm

Se The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hiroshi Kamiya, Ai Kayano, Cherami Leigh
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Kusuo og hans mange selvudråbte venner er tilbage med flere overnaturlige fejltrin. Hvis han ikke havde nok problemer før, så har han endnu flere nu.

The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened på YouTube.Se The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar