Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Disastrous Life of Saiki K.

The Disastrous Life of Saiki K.

01/03/2019 | Flixfilm

Se The Disastrous Life of Saiki K. på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Comedy, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hiroshi Kamiya, Daisuke Ono, Nobunaga Shimazaki, Ai Kayano
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Kusuo Saiki studerer på andet år i gymnasiet. Som barn svor han, at han ville holde sine overnaturlige evner hemmelige, men de komplicerer hans liv.


Se The Disastrous Life of Saiki K. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Disastrous Life of Saiki K. (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Disastrous Life of Saiki K. (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Disastrous Life of Saiki K. herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Disastrous Life of Saiki K. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Disastrous Life of Saiki K. (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Disastrous Life of Saiki K.

  1. Rasmus - kl. 19:22, 24-04-2019:

    hvornår kommer sæsos 4

    Skriv kommentar