Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Disastrous Life of Saiki K.

The Disastrous Life of Saiki K.

01/03/2019 | Flixfilm

Se The Disastrous Life of Saiki K. på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Comedy, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hiroshi Kamiya, Daisuke Ono, Nobunaga Shimazaki, Ai Kayano
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Kusuo Saiki studerer på andet år i gymnasiet. Som barn svor han, at han ville holde sine overnaturlige evner hemmelige, men de komplicerer hans liv.

The Disastrous Life of Saiki K. (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Disastrous Life of Saiki K. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Disastrous Life of Saiki K. (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Disastrous Life of Saiki K. (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Disastrous Life of Saiki K., samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Disastrous Life of Saiki K. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Disastrous Life of Saiki K.

  1. Rasmus - kl. 19:22, 24-04-2019:

    hvornår kommer sæsos 4

    Skriv kommentar