Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Discovery

The Discovery

31/03/2017 | Flixfilm

Se The Discovery på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Charlie McDowell
Skuespillere: Robert Redford, Mary Steenburgen, Brian McCarthy, Jason Segel
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En videnskabsmand, hvis bevis på liv efter døden fører til en række selvmord, fortsætter sin forskning, mens hans misbilligende søn falder for en kvinde med problemer.


Se The Discovery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



The Discovery havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Discovery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Discovery herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Discovery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Discovery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar