Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Dish

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Dish på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Drama, History
Instruktør: Rob Sitch
Skuespillere: Sam Neill, Billy Mitchell, Roz Hammond, Christopher-Robin Street
Spilletid: 101 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En australsk landsby bliver genstand for verdens opmærksomhed, da NASA bruger dens parabolantenne som backup-sender til månerejsen i 1969.


Se The Dish på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Dish havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Dish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Dish herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Dish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar