Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dissidents

The Dissidents

01/05/2018 | Flixfilm

Se The Dissidents på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Jaak Kilmi
Skuespillere: Märt Pius, Karl-Andreas Kalmet, Veiko Porkanen, Esko Salminen
Spilletid: 90 min
Land: Estonia, Finland, Latvia
Sprog: Estonian, Finnish, Swedish, Russian, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I sovjettidens Estland flygter tre unge mænd til Sverige. Men de finder snart ud af, at den frie verden ikke lever op til deres forventninger.

The Dissidents havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Dissidents på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dissidents ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dissidents stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dissidents, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dissidents er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar