Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Distinguished Citizen

The Distinguished Citizen

23/09/2017 | Flixfilm

Se The Distinguished Citizen på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Gastón Duprat(co-director), Mariano Cohn(co-director)
Skuespillere: Oscar Martínez, Dady Brieva, Andrea Frigerio, Nora Navas
Spilletid: 118 min
Land: Argentina, Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En velhavende forfatter, der frygter, at han har mistet sin kunstneriske muse, vender tilbage til sin fødeby i Argentina, hvor han anses som en lokal helt.


Se The Distinguished Citizen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Distinguished Citizen havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Distinguished Citizen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Distinguished Citizen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Distinguished Citizen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Distinguished Citizen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar