Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Divergent Series: Allegiant

01/01/2018 | 1 kommentar

Se The Divergent Series: Allegiant på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Beatrice, Tobias, Caleb og et par andre flygter fra deres muromkransede by til den forbudte verden, der ligger udenfor.


Se The Divergent Series: Allegiant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Divergent Series: Allegiant havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Divergent Series: Allegiant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Divergent Series: Allegiant herunder:Fra premieredatoen (1. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Divergent Series: Allegiant er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Divergent Series: Allegiant stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til The Divergent Series: Allegiant

  1. Maja Andersen - kl. 00:36, 24-03-2018:

    Undrer mig over at man kan se Divergent og Allegiant ( som er 1 og 3 i triologien) men toeren insurgent findes ikke på Netflix??

    Skriv kommentar

Telmore