Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Divergent Series: Allegiant

The Divergent Series: Allegiant

01/01/2018 | Flixfilm

Se The Divergent Series: Allegiant på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Beatrice, Tobias, Caleb og et par andre flygter fra deres muromkransede by til den forbudte verden, der ligger udenfor.

The Divergent Series: Allegiant havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Divergent Series: Allegiant på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Divergent Series: Allegiant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Divergent Series: Allegiant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Divergent Series: Allegiant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Divergent Series: Allegiant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til The Divergent Series: Allegiant

 1. Maja Andersen - kl. 00:36, 24-03-2018:

  Undrer mig over at man kan se Divergent og Allegiant ( som er 1 og 3 i triologien) men toeren insurgent findes ikke på Netflix??

 2. Mathias - kl. 13:57, 12-02-2019:

  Hvorfor kan jeg ikke se Allegiant mere?

 3. ida - kl. 18:20, 14-08-2019:

  det undre mig meget at der står i denne artikel at Allegiant er tilgængelig på den danske netflix når den ikke ligger der

  Skriv kommentar