Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Divergent Series: Allegiant

The Divergent Series: Allegiant

01/01/2018 | 2 kommentarer

Se The Divergent Series: Allegiant på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Beatrice, Tobias, Caleb og et par andre flygter fra deres muromkransede by til den forbudte verden, der ligger udenfor.


Se The Divergent Series: Allegiant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Divergent Series: Allegiant havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Divergent Series: Allegiant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Divergent Series: Allegiant herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Divergent Series: Allegiant er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Divergent Series: Allegiant stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til The Divergent Series: Allegiant

  1. Maja Andersen - kl. 00:36, 24-03-2018:

    Undrer mig over at man kan se Divergent og Allegiant ( som er 1 og 3 i triologien) men toeren insurgent findes ikke på Netflix??

  2. Mathias - kl. 13:57, 12-02-2019:

    Hvorfor kan jeg ikke se Allegiant mere?

    Skriv kommentar