Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Divergent Series: Insurgent

The Divergent Series: Insurgent

15/12/2018 | Flixfilm

The Divergent Series: Insurgent på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Robert Schwentke
Skuespillere: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Theo James
Spilletid: 119 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Mens krigen ulmer mellem fraktionerne, søger Jeanine ubønhørligt efter Tris og hendes Divergent-kræfter, som er det eneste, der kan åbne et mystisk relikvie.

The Divergent Series: Insurgent havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Divergent Series: Insurgent på YouTube.Se The Divergent Series: Insurgent på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Divergent Series: Insurgent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Divergent Series: Insurgent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Divergent Series: Insurgent, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Divergent Series: Insurgent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar