Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Divergent Series: Insurgent

The Divergent Series: Insurgent

15/12/2018 | Ingen kommentarer

Se The Divergent Series: Insurgent på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mens krigen ulmer mellem fraktionerne, søger Jeanine ubønhørligt efter Tris og hendes Divergent-kræfter, som er det eneste, der kan åbne et mystisk relikvie.


Se The Divergent Series: Insurgent på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Divergent Series: Insurgent havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Divergent Series: Insurgent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Divergent Series: Insurgent herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Divergent Series: Insurgent er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Divergent Series: Insurgent stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar