Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Divide

The Divide

04/02/2016 | Flixfilm

Se The Divide på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Xavier Gens
Skuespillere: Lauren German, Michael Biehn, Milo Ventimiglia, Courtney B. Vance
Spilletid: 112 min
Land: USA, Germany, Canada, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En studerende, der arbejder frivilligt for en juridisk forsvarsgruppe, prøver at redde en uskyldig mand, og ender i et drabeligt slag mod en stor advokat.

The Divide havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Divide på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Divide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Divide stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Divide, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Divide er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar