Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Divided Heart

The Divided Heart

08/03/2022 | Flixfilm

The Divided Heart på Netflix

Produktionsår: 1954
Genre: Drama
Instruktion: Charles Crichton
Skuespillere: Cornell Borchers, Yvonne Mitchell, Armin Dahlen
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Slovenian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Et tysk par adopterer en dreng, som har mistet sin familie i 2. verdenskrig. Flere år senere ankommer hans biologiske mor og gør krav på ham.

The Divided Heart havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Divided Heart på YouTube.Se The Divided Heart på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Divided Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Divided Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Divided Heart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Divided Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar