Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Do-Over

The Do-Over

27/05/2016 | Flixfilm

Se The Do-Over på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy, Mystery
Instruktør: Steven Brill
Skuespillere: Adam Sandler, David Spade, Paula Patton, Kathryn Hahn
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Livet som bankassistent vendes på hovedet, da en ven fra fortiden overtaler ham til at iscenesætte sin egen død og tage på eventyr.


Se The Do-Over på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Do-Over havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Do-Over ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Do-Over:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Do-Over er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Do-Over stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar