Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Do-Over

The Do-Over

27/05/2016 | Flixfilm

Se The Do-Over på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Steven Brill
Skuespillere: Adam Sandler, David Spade, Paula Patton
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Livet som bankassistent vendes på hovedet, da en ven fra fortiden overtaler ham til at iscenesætte sin egen død og tage på eventyr.

The Do-Over havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Do-Over på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Do-Over ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Do-Over stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Do-Over, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Do-Over er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar