Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Dog Who Saved Summer

The Dog Who Saved Summer

01/07/2020 | Flixfilm

Se The Dog Who Saved Summer på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Family
Instruktør: Sean Olson
Skuespillere: Dean Cain, Gary Valentine, Elisa Donovan, Patrick Muldoon
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Efter en katastrofal fest bliver politihunden Zeus sendt på lydighedsskole, hvor han må snyde instruktøren for at stoppe et dristigt diamantkup.

The Dog Who Saved Summer havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Dog Who Saved Summer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Dog Who Saved Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Dog Who Saved Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Dog Who Saved Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Dog Who Saved Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar