Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Doorman

The Doorman

01/04/2022 | Flixfilm

The Doorman på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Ryûhei Kitamura
Skuespillere: Ruby Rose, Jean Reno, Aksel Hennie
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 4.6

Handling: En højt dekoreret sergent, der nu er portner i New York, er oppe imod en gruppe voldelige kunsttyve, der truer det dyrebare – og det handler ikke kun om malerier.

The Doorman havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Doorman på YouTube.Se The Doorman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Doorman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Doorman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Doorman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Doorman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar