Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Doors

The Doors

16/11/2021 | Flixfilm

Se The Doors på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: Oliver Stone
Skuespillere: Val Kilmer, Meg Ryan, Kyle MacLachlan
Spilletid: 140 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Oliver Stones biografiske film skildrer Jim Morrisons vej til berømmelsens tinder med The Doors og kulminerer med hans tragiske sidste dage.

The Doors havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Doors på YouTube.Se The Doors på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Doors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Doors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Doors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Doors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar